Els nou anys a la millor escola

Hola,

Som n’Iris,

Aquests nou any a l’escola són uns anys inoblidables. Per jo, sisè ha estat un dels cursos més bons, ja que hem fet les coses que esperàvem amb impaciència; com ara: el viatge de fí de curs, fer els jocs de la festa de fí de curs, fer els jocs del pla, fer un dinar de classe, fer l’amic invisible, etc.

Segon també va ser especial, ja que teníem una molt bona mestra, però la mestra de tercer i el mestra i la mestra de sisè, sí que eren bones persones.

Em recordo de quan anava a p5, i jo era de la classe d’els arbres ; que vam fer una baralla d’arena, pales i poals damunt el cap. La baralla era la classe d’els arbres vs la classe d’els cavalls .

En arribar tercer ens van dividir en dos, una part de la meva classe es va ajuntar amb l’altre classe, lo mateix va passar amb l’altre classe i l’altre part va quedar en la nostra classe, lo mateix va passar amb l’altra classe.

A quart vam fer una acampada al càmping de Son Bou, on les filletes vam fer una festa de pijames,on els fillets van venir i es van menjar tot el nostre menjar . Així que les filletes els vam atacar amb les graneres, les galledes,etc.

Quan li vam explicar a les mestres, que ens van fer els fillets, les mestres els van castigar fent que fessin net les net les nostres tendes.

Categories: Despedida | Leave a comment

Post navigation

Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.